0

Älä postaa näistä aiheista

On olemassa asioita, joista ei kannata postata. (Tästä teemasta kirjoitin jo 2,5 vuotta sitten Ei oo totta -blogissa, joten aihelista kannatti päivittää.)

1) Uuden blogin eka postaus, jonka teemana on uuden blogin eka postaus

”Olen juuri aloittanut uuden blogin! Jee! Mitähän tästä tulee? No saa nähdä. Onpas jännää. Mitäs tuo tekee? Oho, se tekee tällaista vinoa! Montakohan uutta lukijaa tämä blogi saakaan? Ja mistä saan tän tekstin suoristettua uudelleen?

2) Postaus, jonka teemana on teemattomuus

”Mitäs sitä tänään kirjoittaisi? Enpäs tiedä, mutta aina sitä aiheen jostain keksii. Vaikka tämä bloggaaminen, se se vasta on kivaa. Yksi tärkeä juttu on postata säännöllisesti. On ihan OK, vaikkei aina olisi sanottavaa. Kuten näet, joku tätäkin sontaa lukee.”

3) Sisustusblogin postaus, jossa kerrot lähteväsi reissuun kahdeksi viikoksi

”Nonni, nyt tämä huusholli täällä Tampereen Pispalassa Kotikadulla tyhjenee loppukuuksi, koska meidän perhe lähtee reissuun. Postaan taas ensi kuussa lisää kuvia taide- ja antiikkikokoelmastamme, kun olemme tehneet uusia hankintoja. Hitsi, varashälytinkin meni rikki, mutta ostamme uuden sitten reissusta. Onneksi sisko lupasi kastella kukkia. Jätin hänelle vara-avaimen kuistin kukkaruukun alle. Iloista pääsiäistä kaikille!”

4) Postaus, jossa laitat nettiin omien lastesi tunnistettavia kuvia

”Katsokaa, tässä meidän Mirkkuleenalle on tullut kakat housuun! Ja tässä Vilivaltteri esittelee pippeliään! Eivätkös olekin söpöjä lapsia?”

5) Pitkän tauon jälkeen tuleva postaus, jossa pahoitellaan pitkää taukoa

”Anteeksi etten ole kirjoittanut moneen kuukauteen. On ollut niin kiire, koska <enter white lie here> on vienyt aikaa ja lisäksi on pitänyt hoitaa <enter another white lie here> kuntoon.” HUOM! Oleellista on, että tämän postauksen jälkeen tulee uusi monen kuukauden tauko.

Katleena

Katleena Kortesuo on tietokirjailija, kouluttaja ja aktiivinen bloggaaja. Hänen mielestään blogi on paras viestintäkanava heti livekontaktin jälkeen. Katleenan oma blogi on osoitteessa http://www.eioototta.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *