0

Laadi blogillesi media- ja kumppanikortti

Onhan blogillasi jo media- ja kumppanikortti? Sillä saat aktivoitua blogistasi kiinnostuneet mainostajat, yhteistyökumppanit ja kannustajat.

Media- ja kumppanikortissa kerrotaan blogin yleistiedot. Yleistietoihin kannattaa sisällyttää blogisi tarina, kävijämäärät ja kohderyhmäpeiton sekä blogisi päämäärä. Esittele lisäksi tarjolla olevat mainospaikat hintoineen ja kerro, minkälaisia tuotekumppanuuksia haet.

Ilman mediakorttia sinulta on vaikeampi ostaa ja joudut tekemään samaa pohjatyötä moneen kertaa. Toisaalta näytät kumppanin silmissä paljon ammattimaisemmalta, kun sinulla on perusasiat kunnossa.

Perustiedot yhdellä blogikortilla ei sulje sinulta ovia vaan päinvastoin avaa niitä. Voit yhä jatkossakin neuvotella yhteistyöstä kumppaneiden kanssa avoimin hinnoin ja tilanteeseen sopivin keinoin, mutta näin sinulla on selkeä vaihtoehto.

Jarkko

Jarkko Kurvinen on markkinointitoimiston vetäjä, kouluttaja ja sisältömarkkinoija. Jarkko on erikoistunut asiakaspalvelun sähköistämiseen, sisältömarkkinointiin, sosiaaliseen medioihin ja sähköiseen markkinointiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *