0

Testaa Posterous-treenillä bloggauskykysi

Onko sinusta bloggaajaksi? Hyvä harjoitus blogin aloittamiseen on laittaa pystyyn blogi Posterous.comiin, jossa postaaminen perustuu sähköpostiviesteihin. Helppokäyttöisellä blogilla saat kokeiltua, sopiiko bloggaaminen sinulle ja minkälainen julkaisutahti on sopiva.

Posterous on nopea ottaa käyttöön. Käy rekisteröitymässä antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, ja samalla päätät blogisi nimen.

Myös postaaminen on vaivatonta: lähetät vain meiliä Posterousin sähköpostiin. Posterous laatii postauksen otsikon sähköpostisi otsikosta, sisällön sähköpostisi rungosta, ja postauksen mahdolliset kuvat, videot tai ääninäytteet muodostuvat sähköpostisi liitteistä.

Tämän treenin avulla näet hyvin, mitä säännöllinen bloggaaminen vaatii sinulta ajankäytöllisesti, eikä kokeilussa ainakaan tekniikka ole esteenä.

Posterouksen lisäksi vastaava palvelu on Tumblr.com.

Jarkko

Jarkko Kurvinen on markkinointitoimiston vetäjä, kouluttaja ja sisältömarkkinoija. Jarkko on erikoistunut asiakaspalvelun sähköistämiseen, sisältömarkkinointiin, sosiaaliseen medioihin ja sähköiseen markkinointiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *