1

Tarjoa paukku mikrotukihenkilölle

Olen kouluttanut marraskuun ajan muutamaa hämeenlinnalaista yrittäjää bloggaamiseen.

Omaa osaamistani on sisällöntuotanto ja blogin markkinointi, mutta tällä kurssilla olen päätynyt myös mikrotukihenkilöksi.

Ero on aika suuri. Yleensä asioissa voi edetä ryhmänä, mutta mikrotukihenkilönä olen hypännyt koneelta toiselle ja neuvonut jokaista eri asiassa yksilöllisesti. Kun yhtä neuvotaan, muut odottavat.

Olen päässyt selvittämään, mistä kytkeytyy läppärin langaton yhteys. Olen neuvonut, kuinka kuvakokoa pienennetään. Olen näyttänyt, miten iPadin alasvetovalikkoa vieritetään. Ei ole ihan helppoa, kun samalla pitäisi vetää ryhmää kokonaisuutena eteenpäin.

Rankan kokemukseni jälkeen haluan perustaa suojeluyhdistyksen mikrotukihenkilöille.

Kun seuraavan kerran tapaat mikrotukihenkilön, tarjoa hänelle paukku. Mikrotukihenkilö on ansainnut sen.

Katleena

Katleena Kortesuo on tietokirjailija, kouluttaja ja aktiivinen bloggaaja. Hänen mielestään blogi on paras viestintäkanava heti livekontaktin jälkeen. Katleenan oma blogi on osoitteessa http://www.eioototta.fi

One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *