Kommentteja kirjasta

D’oh, näin olisin rahastanut blogillani!
– Anna Juvonen, Talouselämä

En näköjään edes tiennyt, mitä en tiennyt. Jos olisin lukenut tämän kirjan neuvot ennen kuin aloin turata blogiani, olisin säästänyt tuhansien eurojen arvosta työaikaani.
– Jari Parantainen, tuotteistaja

Tiukka tietopaketti jokaiselle, joka haluaa jakaa asiantuntemustaan maailman kanssa, ja täten tärkeä lisä projektiin markkinoida Suomea ja suomalaisia paremmin.
– Professori Alf Rehn

Yllätti monipuolisuudellaan! Blogimarkkinointi-kirja antoi konkreettisia kehitysideoita yrityksemme b2b-blogin kehittämiseen. Toisaalta, myös kuluttajille suunnatun uuden verkkokauppamme blogista tulee jatkossa löytymään kirjan antimia.
– Mikko Rindell, yrittäjä, inbound-markkinointitoimisto Tatami

Miksei tätä kirjaa ollut, kun aloitin bloggaamaan? Minäkin olisin ehkä voinut tienata blogilla.
– Riku Vassinen, strategi N2, markkinointibloggaaja

Jos kirjoitat blogia, lue tämä kirja. Jos olet miettinyt kenties kirjoittavasi blogia, lue tämä kirja. Jos et todellakaan aio kirjoittaa blogia, lue tämä kirja.
– Jörgen Westerling, markkinointi- ja viestintäjohtaja, eCraft Oy Ab

Tekijänoikeuksista tekniseen sälään. Blogosfääristä moderointiin. Postauksesta hakukoneisiin. Blogimarkkinointi on bloggausta aloitteleville ja vähän edistyneemmillekin aivan ehdoton oppikirja ja inspiraation lähde. Itse olen blogannut kuutisen vuotta ja luulin tietäväni, mutta kirja yllätti minut. Sain kirjasta todella paljon uutta tietoa ja ideoita kehittää omia blogejani.
– Cristina Andersson, kirjailija, bloggaaja ja voittamisvalmentaja, Develor

Blogimarkkinointi on tiukkaa tavaraa kannesta kanteen. Jos sinulla ei vielä ole blogia, perusta se nyt. Et voi enää vedota siihen, ettet osaa. Jos on, lue tämä silti. Opit vähintään pari uutta kikkaa.
– Jussi Kari, lakimies

Nasevia ohjeita blogikirjoittamiseen ja asiantuntijabrändäykseen. Ihan kaikki kirjassa esitellyt SEO-toimet eivät sovellu aloittelijoille.
– Janne Jääskeläinen, CEO, Aucor Oy

Oiva opaskirja sekä blogimarkkinointia suunnitteleville että sitä jo toteuttaville.
– Kaarina Nivala, suomen kielen ja viestinnän lehtori, Keuda

Väsähtikö blogisi vai etkö edes aloittanut? Blogimarkkinointi pelastaa sosiaalisen median parhaimman sisällön, blogit – nuo älyllisen verkkoelämän kotipesät. Selkeillä ja rohkaisevilla ohjeilla syntyy tähtiblogeja ja -bloggaajia. Loistoa!
– Christina Forsgård, viestintäkonsultti, Netprofile Finland Oy

Näin minä tein asiat itsekin! Blogimarkkinointi-kirja on justiinsa sitä mitä lupaakin.
– Jussi Marttila, operatiivinen johtaja, November Security & Investigations Oy

Hauskasti ja innostavasti kirjoitettu johdatus blogikulttuurin maailmaan.
– Petteri Järvinen, tietokirjailija

Loistava opus kaikille kaltaisilleni, joilla ei vielä ole bloggaamisen tavoite, tarkoitus, tyyli ja tekniikka täysin hallussa.
– Maarit Balac, toimitusjohtaja, Expo Expert